Sportschool vinden

Nederland heeft op dit moment meer dan 2.000 sportscholen, verspreid over het land. Het is natuurlijk logisch dat er in Amsterdam meer sportscholen zijn, dan in Appingedam bijvoorbeeld. Toch hoef je vaak niet zover te reizen als je een sportschool bij je in de buurt wilt vinden. Maar wat is de beste manier om een sportschool te vinden? Wij hebben maar één antwoord voor je en dat is Google!

Zoek in je buurt

Via Google maps bijvoorbeeld, kun je eenvoudig zoeken op “sportschool” of een vergelijkbare term. Google maps zal vervolgens direct aangeven welke sportscholen er in je buurt gevonden zijn. Als je meer wilt weten over een specifieke sportschool, dan kun je het beste even op de website van school kijken.

Vergelijk prijzen

Kijk goed naar de prijs die in rekening wordt gebracht. Wat zijn de kosten per maand en zit je vast aan een abonnement? De bedoeling is natuurlijk dat je een heel jaar gaat sporten, maar wat als je na een maandje te maken krijgt met een blessure? Kun je het sportabonnement dan kosteloos stopzetten? Het zou jammer zijn als je in dat geval toch moet blijven betalen.

Kwaliteit van een sportschool

Naast de prijs is de kwaliteit ook van belang natuurlijk. Wat zeggen andere sporters die op de sportschool hebben gezeten, of er nog steeds sporten. Zijn ze tevreden met de faciliteiten die er zijn? Door ervaringen te lezen kun je snel en gratis achterhalen hoe het zit met de kwaliteit van een sportschool.