Sportshealth TOP 10 sporthorloges tot 200 euro!!!

Athleteshop - the athlete in everyone

Sporthorloges: TomTom Runner

Het vernieuwde sporthorloge bevat diverse extra opties om nog beter en nog gerichter te trainen tijdens je workout. Naast alle opties die in het huidige sporthorloge van TomTom zitten, bevat de TomTom Runner 3 nu nog meer mogelijkheiden om je te ondersteunen en jezelf uit te dagen. Met dit horloge kun je deze winter ook binnen trainen met de extra sportschool opties, train op de beat van Ministry of Sound, en zet je hart aan het werk. Er zijn in totaal 4 modellen, opgebouwd in 4 stappen.

TomTom Runner 3: heeft activity, GPS en slaaptracking, Multi-sport functionaliteiten, verwisselbare bandjes en waterbestendig.
TomTom Runner 3 Cardio: heeft bovengenoemd maar dan met vernieuwe inngebouwde hartslagmeter.
TomTom Runner 3 Music: heeft alle bovengenoemde behalve hartslag meter maar met ingebouwde muziek met tracs van Ministry of sound via bluethooth.
TomTom Runner 3 cardio + Music: heeft alle bovengenoemde.

Sports Healts AANRADER:

Compleet assortiment TomTom Sporthorloges:

Sporthorloges van het merk Garmin:

Met een Garmin sporthorloge meet je jouw hartslag, afstand, snelheid, locatie en route. Zo kun je jouw hardlooptrainingen nog beter analyseren en optimaal trainen voor het uiteindelijk doel: afvallen, conditie verbeteren of die 5 kilometer, 10 kilometer of (halve) marathon lopen.

Een Garmin gps-sporthorloge is een onmisbaar trainingshulpje voor hardlopers en atleten van elk niveau. Stel trainingsdoelen op, hou je gegevens bij met Garmin Connect en download nieuwe trainingsplannen.

Bekijk hieronder het complete Garmin assortiment van Sports Health:

 

// ]]>